Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Den ældre danske højtalervirksomhed Vifa har netop på Stockholm Furniture Fair relanceret sig selv i form af nyt bærbart højtaler produkt i samme kategori som Libratone og B&O Play. Et enkelt design, beklædt med stof fra Kvadrat, men undre mig lidt over at 3 danske brands skal ligge og konkurrere i samme produktkategori.

Det er altid spændende at se hvordan teknologi og kreativitet kan løse nogle af verdens problemer:
http://www.youtube.com/watch?v=B8Wd831gUt4

Sommeren er her og de fleste kan holde lidt ferie, med ekstra tid til afkobling og/eller fordybelse. For nogen betyder det endelig tid til at få læst nogle af bøgerne på hylden.
Hvad dykker du ned i denne sommer? For mig gælder:

Designsociety.dk er et forholdvis nyt initiativ hvor "forretningslivet, designere, det offentlige, videnskab og kreative" skal mødes.

Design Society is also this international platform for communication about the future of design and design as a driver of innovation and solutions in business and society.

Hvis du vil se en af vores tids superstar arkitekter, så læg vejen forbi Gl. Dok denne sommer, og oplev udstillingen World Architecture af Zaha Hadid fra d. 29 juni og til med 29. september.

Hvis du er til håndtegnet typografi, så kender du måske allerede Chris Ballasiotes. Ellers vil jeg anbefale at slå et smut forbi, hvis du trænger til et break fra pixel pushing (eller hvad du sidder med) og nyde lidt lækker håndskrift, vandfarver og god stil.

Ved ikke om alle har bemærket det, men Facebook har opdateret deres 'f' icon, sammen men en stribe andre, og det ser ud til at de går i samme stramme, flade retning, som Windows 8. Hvornår bliver det for flat og firkantet, når vi nu ikke vil have imiteret læder?

Draisenne er en ganske nydelig børnecykel, som ikke ved første øjekast afslører, at den er lavet af dele fra Ikeas skammel Frosta. Ikea hacks er egentligt old news, og efterhånden en velkendt termanologi på nettet, men samarbejdet mellem Andreas Bhend og Samuel N.

Jeg har været godt tilfreds med Google's RSS reader til at holde øje med updates fra et par hundred sites af interesse, og have adgang til det fra stort set hvor som helst.

I mens vi venter på at DD få en opdatering, der gør det muligt at poste levende billder, så kan man klikke videre til denne typografiske musik video lavet af franske Cauboyz for bandet Husband.

Alastair mødte jeg første gang for efterhånden mange år siden, hvor han var en af Henrik Vibskovs praktikanter, der blev hængende og var med til at skabe hele det visuelle univers, som er en stor del af Vibskovs verden.

The Human Scale er en ny dansk produceret dokumentar film, som kan ses i udvalgte biografer fra i dag og en uges tid frem.

Hjælp! Er der nogen der har et tip til hvordan jeg får en Color Laser Printer til at printe lyse toner!?!?! Jeg er ved at blive skør, har prøvet at rode med de fleste instillinger både i print-driveren og i Illustrator, som jeg printer fra.

Olafur Haraldsson har lavet denne imponerende lille film 'Passing Through', skudt på island hvor han er fra. Filmen viser lysglimt der rejser igennem det voldsomt smukke landskab, imens man hører en tal fra 1893 af Nicola Tesla.

Faldt over disse gamle brochure fra Braun fornylig (via) fra Das programmes flickr konto. De har en meget imponerende samling af Dieter Rams produkter (+ nogle kataloger). Go check, hvis du ikke allerede har været forbi.

Sider