Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Indlæg

Jeg faldt over Flandria skriften af Julia Krysanova i dag, der på en fornem og sjov vis bliver visuelt fremstillet i forskellige kontekst og opsætninger via dette fine website

Og op af flat UI design's aske stiger Long Shadow design. Uforholdsmæssigt lange skygger bliver det næste ... ;)

Indlæg

Videry er en kurateret samling af video (oplæg, foredrag, inteview og meget andet). Videry siger selv, at det er specifikt for web designere, men jeg vil mene, at der er noget for enhver smag.

Muuuligvis et longshot, men er der én her på DD der ønsker at donere en dribbble invite til min tilmelding? :) Der er virtuelle high fives til rette vedkommende!

Indlæg

SIX UX er en stor kollektion af transitions og animationer hentet fra Vine. Et godt sted at besøge, hvis du mangler inspiration til din næste hover.

Desert Chrome er en tumblr dedikeret til tidligere tiders kærlighed til skinnende krom og ørken.
Tjek den ud og find dine favoritter!

I anledning af den igangværende rebranding af Microsoft's organisation, præsenterer Todd Simmons fra Wolff Olins og Albert Shum fra Windows Phone Design Studio den mangeårige og komplicerede process de to virksomheder har samarbejdet omkring. Se hele præsentation her

Indlæg

goodui.org er en kollektion af gode råd til design af brugergrænseflader. Som så meget andet, skal rådene læses kontekstuelt og ikke blindt. Projektet udvikles og vedligeholdes af interaktionsdesigneren Jakub Linowski

Den svenske skole Hyper Island udvider. Foruden at være repræsenteret i bl.a. New York og Singapore forlyder det nu, at den populære uddannelsesinstitution vil udvide - her i blandt til København.

Læs mere om det her

TAP er et prototyping værktøj til Fireworks der gør det muligt at afprøve dit arbejde på iOS.

Se det her.

Indlæg

Divshot er et nyt drag'n drop udviklingsværktøj, der med en brugervenlig tilgang lader dig få fingrene i, efter Divshot's eget udsagn, professionel HTML5 og CSS3. Uden at have prøvet det, ligner det umiddelbart et spændende tilbud til fx. rapid prototyping.

Tilmeld dig betaen her

Nvidia har udviklet en ny teknologi til indfangelse af ansigtsanimation i samarbejde med USC Institute for Creative Technologies. Se præsentationen og demoen her.

Igen i år løber UX Camp CPH af stablen på ITU i København.

Segment.io har startet en super læringsguide til online analyse værktøjer. Hver uge kommer der en ny mini-tutorial, der hjælper dig med at forstå, benytte og tweake dit analyse-værktøj. Klik her for at gå direkte til det introducerende kapitel i guiden.

Sider