Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Kom og hør om mikroboliger, byliv og boformer i både Tokyo og København, når den unge dansk-japanske tegnestue KATOxVictoria giver en talk i den aktuelle udstilling om japanske Atelier Bow-Wow – og samtidig afslører vinderen af Instagram-konkurrencen #micropenhagen.

Det største anlægsprojekt I København siden Christian den 4.’s tid er i fuld gang i hele byen. Metroselskabet er i gang med at bygge Cityringen, der vil få 17 nye stationer. Du kender de mange grønne byggehegn, men hvad sker der egentlig bag hegnene? Tag med på den kommende På stedet-tur og bliv klogere.

I udstillingen med japanske Atelier Bow-Wow viser Dansk Arkitektur Center i sommeren 2014, hvordan vi kan bo tættere, sjovere og mere socialt i fremtidens bæredygtige byer.

Tænker du over, hvilken rolle arkitekturen spiller i film? I gyserfilm kan arkitekturen ligefrem spille en hovedrolle. Bliv klogere på relationen mellem film og arkitektur, når Dansk Arkitektur Center viser Alfred Hitchcocks Rear Window.

Tænker du over, hvilken rolle arkitekturen spiller i film? Bliv klogere på relationen mellem film og arkitektur, når Dansk Arkitektur Center viser Andrei Tarkovskys "Nostalghia".

Hvordan kan man bruge arkitektonisk billedsprog til at skabe følelsesmæssige tilstande på film? I spillefilm spiller arkitekturen og skildringen af landskabet og rummet en vigtig rolle. Og i gyserfilm er det særlig udtalt.

Måske kender du udtrykket: At have det som blommen i et æg?

Og hvorfor er ægget en fantastisk konstruktion?

Tag familien med til Dansk Arkitektur Center, bliv klogere på hvad arkitektur er, og byg din egen påske arkitekturmodel i dagens workshop.

Måske kender du udtrykket: At have det som blommen i et æg? Og hvorfor er ægget en fantastisk konstruktion?

København vil være verdens første CO2-neutrale hovedstad. Tag med på gåtur og få historien om det indre grønne København og se og hør om eksempler på klimatilpasning, energirenovering og grønne byrum.

Tag familien med til Dansk Arkitektur Center, oplev den aktuelle udstilling, bliv klogere på ’det grønne og det blå’ i arkitekturen og byg derefter din egen arkitekturmodel i dagens workshop.

"To copenhagenize" siger de ude i verden, når de skal beskrive Københavns særlige cykelkultur. Hop på cyklen og oplev selv hvorfor, når vi kommer forbi nye byrum og smarte cykelløsninger.

Havnen er et af Københavns vigtige og spændende byudviklingsområder. Sejl med gennem havnen og få historien om de nye byggerier og byområder og kom bl.a. helt tæt på Nordhavn fra havnesiden.

Oplev hvad Sprout MEET sætter fokus på i 2014, når vi inviterer til power pitch, networking og gløgg på pladsen foran DAC.

DAC& BUILD Sprout fejrer julen og ønsker et inspirerende nytår med et pop-up event.

Er midlertidige projekter bare en pausefisk, før vi laver røvsyg by, som vi plejer? Et tværfagligt panel af praktikere og strateger debatterer og udfordrer begrebet midlertidighed og stiller spørgsmålstegn ved, hvad midlertidigheden kan og skal kunne i udviklingen af byen.

TALKS - WORKSHOP - NETWORKING

Udstilling i Dansk Arkitektur Center på plan 2. der er gratis adgang til udstillingen
6. november – 13. januar

Sider