Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Kom til festlig åbning af ’LET'S PLAY' - Sommerens store udstilling om leg og bevægelse i byen’ på Dansk Arkitektur Center torsdag d. 23. juni kl. 16.30-23.30.

Hvordan kan vi navigere frit i en verden, hvor vi konstant efterlader digitale fodaftryk?

Vær med til debatten den 1. juni, hvor den amerikanske hacker-kunstner Evan Roth og Joachim Wieviura fra Center for Information og Boblestudier udforsker vores allesammens muligheder for at bevare vores demokratiske rettigheder og kontrol i de nye digitale rum.

Bræk ugen over, stil ind på det dagsaktuelle og mød din by! På en række udvalgte onsdage inviterer vi til DAC Midweek. Kreative, intelligente og spændende mennesker vender og drejer et aktuelt emne og sætter ord på, hvordan det kommer til udtryk i byen og arkitekturen. DAC Midweek #3 den 18.

Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kunsthistorie? Vær med på en seminarrække, der sætter fokus på vinduet i forhold til kunst, arkitektur, velvære, konstruktion og klima. Den 16. juni lægger vi ud med et kig på vinduet og kunsten.

Sæt weekenden i gang med talks og fredagsøl i Dansk Arkitektur Center og få inspiration til hvordan du kan blive lidt mere tech i din hverdag.

Entreprenørvirksomheden Züblin inviterer indenfor i maskinrummet på BLOX. Byggeriet er på nuværende tidspunkt i en fase, hvor det stadig er muligt at se stål- og betonkonstruktionerne. Züblin giver adgang til en eksklusiv skare, der denne dag får en unik mulighed for at komme helt tæt på konstruktionen i dette imponerende byggeri.

Torsdag den 28 april indvies TREE.0 – et 6 meter højt træ i metal, der i et forløb på næsten tre måneder får en digital skygge, der vokser ved hjælp af bevægelser og interaktion med byens borgere på Vester Voldgade.

Robotterne kommer. Men hvordan? Og hvad betyder det for os mennesker? Den 27. april tager vi på en rejse ind i filmarkiverne med journalist Anders Høeg Nissen og robotekspert Søren Tranberg Hansen, der diskuterer den teknologiske udvikling vi står midt i og som vil påvirke vores liv i fremtiden.

Din hverdag bliver smart. Din by bliver smart. Samfundet bliver smart. Men hvad betyder det for vores liv? Vi står ved foden af en digital revolution. Hvad det betyder teknologien for alle os af kød og blod? Den 22.

Dansk Arkitektur Center inviterer til faglig inspiration og morgenkaffe i forbindelse med udstillingen ’Livet i Kinas Kæmpebyer’.

Hvad er status på Nordhavn-projektet? Tag med Dansk Arkitektur Center til Århusgadekvarteret den 12. maj og følg udviklingen af det 300 hektar store Nordhavnsområde:

Robotterne kommer. Men hvordan? Og hvad betyder det for os mennesker? Den 27. april tager vi på en rejse ind i filmarkiverne med journalist Anders Høeg Nissen og robotekspert Søren Tranberg Hansen, der diskuterer den teknologiske udvikling vi står midt i

Din hverdag bliver smart. Din by bliver smart. Samfundet bliver smart. Men hvad betyder det for vores liv? Vi står ved foden af en digital revolution. Hvad det betyder teknologien for alle os af kød og blod? Den 22.

Annonce

Hvornår har du sidst bygget med LEGO? Kom til LEGO night for voksne, og fordriv en onsdag aften i selskab med venner, kolde øl og massevis af LEGO klodser.

Vi har: Masser af LEGO architecture, kolde øl og lækker musik.

Sider