Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

En verden af svaner, æg og myrer – nu har du chancen for at komme med bag facaden, når Dansk Arkitektur Center besøger møbelproducenten Fritz Hansen i Allerød.

Kom til åbning af udstillingen ’Studio Mumbai – imellem solen og månen’ i Dansk Arkitektur Center onsdag den 13. januar kl. 17-18.30. Mød også grundlæggeren af Studio Mumbai - Bijoy Jain.

Tag med på en sanselig rejse til Indien, når den indiske arkitektvirksomhed Studio Mumbai udstiller på Dansk Arkitektur Center.

I løbet af vinteren kan du hver søndag komme med på friske gåture, og lære en del af København meget bedre at kende.

Om sommeren hænger vi ud ved havnefronten og rykker aftensmaden ud i byens parker og pladser. Om vinteren gemmer vi os indendøre og haster gennem byens rum for at komme ind i varmen. Men kan vi skabe byrum og aktiviteter, der også kan skabe byliv om vinteren? Udstillingen ’Vinterbyen’ viser, hvordan man kan aktivere byens rum på nye måder om vinteren.

Har du lyst til at nyde en morgenkaffe og croissant, mens interessante fagpersoner fra byggeriet holder inspirerende oplæg? Så kom til MorgenDAC og kickstart dagen med indsigt i banebrydende konstruktioner og de bagvedliggende samarbejdsprocesser, sammen med andre morgenfriske sjæle. MorgenDAC #1 afholdes d. 4/11 kl. 8-9 i Dansk Arkitektur Center.

Danske arkitekt- og designvirksomheder er førende internationalt, men få vokser sig særligt store. Hvor meget og hvordan ønsker danske kreative virksomheder at vokse og udvide internationalt? Og hvordan kan design hjælpe dem til at nå deres mål?

Kom forbi til en inspirerende og hyggelig eftermiddag og få indblik i Gehl Architects arbejdskultur- og metode. Mød bl.a. adm. direktør, Helle Søholt.

LÆS MERE OG TILMELD DIG:
http://dac1.dk/tjLuyl

Dansk Arkitektur Center og Dansk Design Centers fælles faglige morgen- og eftermiddagsmøder sætter aktuelle temaer indenfor design-, byggeri og byudvikling til debat. Design & Architecture p.m. fokuserer den 20. oktober på bæredygtige processer.

Fletværk i netværk – kan vi sammen styrke den grønne dagsorden? BYG netværkets temagruppe for tværgående netværkssamarbejde præsenterer deres foreløbige erfaringer og refleksioner; Hvordan kan netværk med fokus på bæredygtigt byggeri arbejde sammen på tværs? Kan de sammen geare deres individuelle ressourcer og dele viden for at nå fælles mål?

Dansk Arkitektur Centers netværk BYG inviterer til paneldebat om, hvordan nye tværgående samarbejder kan styrke sammenhængen mellem vækst, innovation og grønne løsninger – og dermed den danske byggebranche.

Kom tæt på nogle af udstillingens eksempler på banebrydende byggeri, når Dansk Arkitektur Center inviterer ud i Danmark. Mød op På Stedet, og få historien når arkitekten, ingeniøren, bygherren eller anden central nøgleperson bag byggeriet fortæller.

Kom til åbning af udstillingen ’Banebrydende byggeri – 100 danske gennembrud, der ændrede verden’ i Dansk Arkitektur Center fredag d. 9. oktober kl. 15-18. Du kan ved samme lejlighed deltage i et seminar om dansk byggekunst.

Kom og vær med den 7. oktober, når vinderen af fotokonkurrencen ’Fang din by’ afsløres og udstilles sammen med udvalgte runners up i en fotoudstilling på Plan 2 i Dansk Arkitektur Center.

Vi glæder os til at se alle deltagere og andre interesserede til udstillingsåbning, når vi løfter sløret for vinderen af den store fotokonkurrencen Fang din by.

Sider