Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Har du lyst til at nyde en morgenkaffe og croissant, mens interessante fagpersoner fra byggeriet holder inspirerende oplæg? Så kom til MorgenDAC og kickstart dagen med indsigt i banebrydende konstruktioner og de bagvedliggende samarbejdsprocesser, sammen med andre morgenfriske sjæle. MorgenDAC #1 afholdes d. 4/11 kl. 8-9 i Dansk Arkitektur Center.

Danske arkitekt- og designvirksomheder er førende internationalt, men få vokser sig særligt store. Hvor meget og hvordan ønsker danske kreative virksomheder at vokse og udvide internationalt? Og hvordan kan design hjælpe dem til at nå deres mål?

Kom forbi til en inspirerende og hyggelig eftermiddag og få indblik i Gehl Architects arbejdskultur- og metode. Mød bl.a. adm. direktør, Helle Søholt.

LÆS MERE OG TILMELD DIG:
http://dac1.dk/tjLuyl

Dansk Arkitektur Center og Dansk Design Centers fælles faglige morgen- og eftermiddagsmøder sætter aktuelle temaer indenfor design-, byggeri og byudvikling til debat. Design & Architecture p.m. fokuserer den 20. oktober på bæredygtige processer.

Fletværk i netværk – kan vi sammen styrke den grønne dagsorden? BYG netværkets temagruppe for tværgående netværkssamarbejde præsenterer deres foreløbige erfaringer og refleksioner; Hvordan kan netværk med fokus på bæredygtigt byggeri arbejde sammen på tværs? Kan de sammen geare deres individuelle ressourcer og dele viden for at nå fælles mål?

Dansk Arkitektur Centers netværk BYG inviterer til paneldebat om, hvordan nye tværgående samarbejder kan styrke sammenhængen mellem vækst, innovation og grønne løsninger – og dermed den danske byggebranche.

Kom tæt på nogle af udstillingens eksempler på banebrydende byggeri, når Dansk Arkitektur Center inviterer ud i Danmark. Mød op På Stedet, og få historien når arkitekten, ingeniøren, bygherren eller anden central nøgleperson bag byggeriet fortæller.

Kom til åbning af udstillingen ’Banebrydende byggeri – 100 danske gennembrud, der ændrede verden’ i Dansk Arkitektur Center fredag d. 9. oktober kl. 15-18. Du kan ved samme lejlighed deltage i et seminar om dansk byggekunst.

Kom og vær med den 7. oktober, når vinderen af fotokonkurrencen ’Fang din by’ afsløres og udstilles sammen med udvalgte runners up i en fotoudstilling på Plan 2 i Dansk Arkitektur Center.

Vi glæder os til at se alle deltagere og andre interesserede til udstillingsåbning, når vi løfter sløret for vinderen af den store fotokonkurrencen Fang din by.

Supersygehuse, nye patientrelationer og velfærdsteknologi er i gang med at transformere vores sundhedsvæsen.

Kom og hør arkitekt og partner Kjetil Trædal Thorsen fortælle om Snøhettas værdisættende filosofi og kultur og den særlige ingrediens, der sikrer at mennesker, processer og kaos kan være vejen til verdensarkitektur og design.

Kom og hør to nordiske perspektiver på fremtidens byggematerialer. Hvordan kan vi i Norden skabe en unik position på det internationale marked for bæredygtige byggematerialer?

Tag med på fototur bag facaden på Nørrebro med fotograf og Instagrammer Bobby Anwar, der giver tips og udfordringer undervejs. Turen giver unik mulighed for at opleve bydelen fra nye vinkler.

Kom og hør to nordiske perspektiver på fremtidens byggematerialer. Hvordan kan vi i Norden skabe en unik position på det internationale marked for bæredygtige byggematerialer?

Kystturismen i Danmark har været ramt af tilbagegang de senere år. Ikke mindst har sektoren generelt vanskeligt ved at tiltrække nye kundegrupper. Kystturismen appellerer ikke stærkt nok til de yngre gæster, herunder unge forældre. Hvordan kan den fysiske planlægning bidrage til mere attraktive kystområder?

Sider