Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Danish Architecture Centre invites you to Sprout Meet #7, the theme is globalisation. You will meet: Louis Becker, Lene Rachel Andersen, Nille Juul-Sørensen and Kjetil Trædal Thorsen

Indret det offentlige rum ved Ørestad bibliotek og skole, så det inspirerer til fællesskab.

Hvidovre står over for at skulle udvikle en egentlig bymidte. Området omkring Rådhusgrunden er udpeget som byens fremtidige bymidte. I den forbindelse er der givet rum til at afprøve forskellige initiativer i haven omkring kultur- og foreningshuset Risbjerggård.

Hvordan kan byens byggepladser gøres til attraktive byrum, mens vi venter? Gentænk byggepladsens muligheder og kom med dit bud på, hvordan man kan omdanne den fra et passivt rum i byen til et levende og midlertidigt byrum, og deltag i konkurrencen om 40.000 kr.

Onsdag d. 8. oktober kl. 9 skyder Innosite en 5 timers idékonkurrence i gang, som en del af en Åben Innovation konference! Giv os dit bud på, hvordan man kan parkere mange cykler smukt og sikkert på få kvadratmeter og deltag i konkurrencen om seje cykler!

Hvordan kan midlertidige aktiviteter understøtte visionen om et spændende og aktivt boligområde på Grønttorvsgrunden? Kom med dit bud og deltag i en ny idékonkurrence, hvor Grønttorvet og Innosite sætter fokus på udviklingen af en ny bydel på Grønttorvsgrunden i Valby.

Hvordan kan almene boligers potentialer udfoldes?

Tænketanken Tegl og Innosite sætter i en ny og spændende konkurrence fokus på, hvordan teglfacader kan bibeholdes og nytænkes! Konkurrencen giver mulighed for, at undersøge og udfordre tegl som materiale og finde frem til potentialerne ved at bruge tegl som udgangspunkt for energioptimering.

Konkurrencen ’Mind The Gap’ efterspurgte løsninger på, hvordan området ved Emil Holms Kanal i Ørestad Nord kan aktiveres og danne rum for ophold og oplevelse. Nu inviterer Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter og Innosite til udstillingsåbning, hvor du kan opleve og blive klogere på vinderforslagene. Arrangementet foregår d. 10. april kl.

Kom med dit bud på, hvordan kan man aktivere og involvere borgere til en nytænkende og mere bæredygtig skraldehåndtering i det offentlige rum eller i hjemmet. Vind 25.000 kr.

By & Havn efterspørger sammen med udviklingsselskabet Christiansholm Ø ApS, COBE arkitekter og carlberg|christensen idéer til, hvordan man kan indrette et af Papirøens attraktive kajhjørner med fokus på, hvordan vi bedst deler den fabelagtige udsigt med hinanden og resten af byen. Konkurrencen skydes i gang mandag d.

Indlæg

Vis mulighederne ved byens blå områder og skab liv ved kanalen i Ørestad Nord! Kom med din løsning på, hvordan området ved Emil Holms Kanal i Ørestad Nord kan aktiveres, så kanalforløbet kan bruges på en ny og spændende måde og dermed blive et naturligt samlingspunkt i bydelen, der skaber liv og glæde.

Akademisk Arkitektforening efterspørger innovative og funktionelle idéer til, hvordan indgange til bygninger kan designes og bygges niveaufrit. Deltag i konkurrencen og vind rejse og ophold i Durban og deltagelse til L’Union Internationale des Architectes’ verdenskongres, hvor du skal formidle din vinderidé!

Roskilde Festival og Dansk Arkitektur Center inviterer til åbning af mini-installation om årets samarbejde på festivalen, Build What Here 2013! Kom til mini-installation, film og debat om midlertidig arkitektur d.

Vær med til at designe Hedehusene Bypark!

Sider