Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Fernisering fredag den 28. august 2015 kl. 15:00
Udstillingen har åben hverdage 10-17, gratis adgang.

Hvordan ser København ud om 5, 10 og 15 år? Hvad er byens fremtid som boligby i de projekter, tegnestuerne tegner på netop nu? Og hvilken rolle spiller boligen i en storby og et velfærdssamfund i forandring?

KADK invites to a lecture with Alberto Perez-Gomez.
This lecture addresses topics form Alberto Perez-Gomez’s forthcoming book, now in production.

Fredag den 6. februar åbner KADK dørene til arkitekt-, design- og konservatoruddannelserne. Fra kl. 15.00-19.00 kan du besøge KADK, tale med studerende og undervisere.

KADK’s Arkitektskole og Designskole sender et nyt kandidathold fra skolernes seks nye institutter ud i verden. Niveauet er tårnhøjt, når de 100 nyuddannede viser deres bud på, hvor de danske arkitektur- og designtraditioner bevæger sig hen i 2015.

Empowerment through Design sigter efter at styrke kvinder i Mellemøsten ved at lære dem om designmetoder og -teknikker mens Morfologi omhandler de danske møbelarkitekter Børge Mogensen og Hans J Wegner og deres unikke designmetode.

Udstillingen ”Elements” viser, hvordan arkitektur kan finde nye former gennem en eksperimenterende praksis, hvor ideer opstår gennem transformationer, fejl og tolkning af et materiale.

190 individuelle perspektiver på arkitektur og design.
Fredag den 27. juni 2014 slås dørene op til sommerens store afgangs-udstilling på Arkitektskolen og Designskolen på Holmen. Årets kuld af 125 nyuddannede arkitekter og 65 nyuddannede designere viser her deres afgangsprojekter frem for offentligheden.

I år fejrer vi 100-års jubilæum for Hans J. Wegner og Børge Mogensen. Under titlen “Morphology”, præsenterer Det Kongelige Danske Kunstakademi 50 unge talenter på Fuori Salone i Ventura Lambrate 2014 fra den 8. til 13. april. Danske arkitekter og designere som Wegner og Mogensen har allerede gjort dansk møbeldesign kendt i verden.

Hvor er det sociale byggeri på vej hen? Hvordan kan man bygge fællesskaber, som vi både har lyst til at bo og mødes i?

Sommerens Afgangsudstilling præsenterer mere end 150 afgangsprojekter fra Kunstakademiets Arkitektskole og Designskole.

Udstillingen viser resultaterne fra uddannelsens sidste eksamensforløb: Afgang. Kom og se, hvad der rør sig blandt de kreative arkitektur- og designkandidater.

De fire uddannelser på Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering holder åbent hus den 29. januar 2013 fra kl. 15 til 19. Kig indenfor og hør mere om uddannelserne.

Lørdag 24. november 2012 kl. 10 – 18 inviterer studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering til julemarked.

Udstillingsåbning: torsdag den 11. oktober 2012 kl. 15.00. Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

På kulturnatten den 12. oktober kan du komme indenfor på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Kl. 17.00 - 23.00

Hent programmet: http://kadk.dk/wp-content/uploads/2012/10/Program-med-kort_2012_final.pdf