Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Hej, Dansk Dynamit er desvaerre blevet ramt af et stoerre spam angreb. Vi er i gang med at rydde op i de 15000 russiske annoncer, der godt kan lide os. Undskylder ulejligheden.

Vi kender det alle sammen… http://designjargonbullshit.com/ Enjoy! "Orange was chosen because it gives a sense of authenticity which reinforces the humanity of our brand"

Her det nye digitale Lodown Magazine. Siden '95 har de trykket på fronten af pop kultur og udgivet det ene magasin efter magasin andet fra deres base i Berlin. Online er magasinet opdelet i 'Features' og 'Pulse' og hver feature har sit eget udtryk.

En fin tumblr dedikeret til designere: dttf.tumblr.com

Ikke den bedste titel, men jeg søger eksempler på gode, brugbare og flotte hjemmesider for mere officielle sider med masser af information. Kunne være en kommune, en ambassade, et sygehus… i den dur.

Tynd streg tyk streg. Anyone?

Indlæg

Efter halvandet aars ventetid er Leap Motion nu endelig kommet ud til folk. Anmeldelserne siger, at det er et godt, billigt legetoej, der stadig mangler noget praecision.

En flot visualisering, der viser brugen af Twitter i geografiske områder: mapbox.com/labs/twitter-gnip/brands/#13/55.6734/12.5636

Man kan også filtrere på device og se, at iPhones bliver flittigt brugt i Kastrup. Suprise!

Indlæg

Alberto Meda viser her i en stoleporn video sin nye Physix kontorstol.

Bret Victor er efter min mening en af de aller mest mest inspirerende mennesker indenfor sit felt. I sin seneste talk, Media for thinking the unthinkable ved MIT Media Labs, taler han mere eller mindre om "… a way of thinking.

Indlæg

Står og mangler en ny reol til stuen. Har i nogle idéer?

Jeg kom aldrig rigtigt igang med Adobe Fireworks og nu siger rygtemøllen, at Fireworks' dage er talte. Kilde.

Indlæg

"A collection of text graphics and related works, stretching back thousands of years." Text-mode er en visuel blog fra Raquel Meyers, som jeg i øvrigt havde fornøjelsen at se til Resonate 2013.

Snart to måneder efter Opera joinede Google og Apple i at bruge WebKit som rendering engine i deres browser, har Google nu besluttet sig for at splitte WebKit ud i et nyt projekt kaldet

I dag har vi pushet en stor opdatering til Dansk Dynamit, som giver siden en tiltrængt opstramning. I lang tid har overvejet, hvordan vi kunne implementere et "1-2-3-flow" og det er den tankegang, der har bragt os de nye sidebars, som nu guider os rundt.

1. Sektion --> 2. Filter/oversigt --> 3. Indhold.

Sider