Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Kreativ digital konkurrence

Så sker det igen! DIA Future løber af stablen – en konkurrence der hylder jer, upcoming digitale talenter. Går du på en af landets kreative skoler, er du kvalificeret til at deltage. Lav noget nyt til mappen, vis hvad du kan, og måske bliver det dig, der bliver hyldet af branchen og stikker af med årets pris. Husk på, at konkurrencen kan blive til alle tiders jobansøgning, mens du stadig går i skole.

I 2010 introducerede Danish Internet Award ’DIA Future’, en konkurrence rettet mod studerende på landets kreative uddannelser. Igen i år lanceres konkurrencen i samarbejde med det digitale bureau Plant, Danske Medier og Huset Markedsføring. Juryen er den samme, der bedømmer DIA13 - og vinder du DIA Future, skal du hente prisen ved DIA13-uddelingen i København foran resten af branchen. Ikke nogen dårlig start på karrieren, skulle vi hilse og sige! Vi hylder den gode idé – uanset om den er lille og simpel eller halvt hen i vejret. Eneste krav til dig er, at du er studerende.

Hvert år giver vi deltagerne mulighed for at prøve kræfter med en virkelig kunde, der ellers kun har begrænsede midler til at få udviklet en kreativ kampagne. Kunden er i år delebilkonceptet LetsGo. Opgaven består i at lave en digital kampagne, der for alvor kan få danskerne til at køre i delebil. Det er i dag kun 1 ud af 1600 danskere, der benytter en delebil.

Hent briefingen på www.diafuture.dk og kom i gang. Du skal indsende dit bidrag senest den 7. marts kl. 12:00. Du kan selvfølgelig også skrive til os på www.facebook.com/diafuture

Held og lykke!

DIA Future præsenteres af Plant, Danske Medier og Huset Markedsføring

Plants billede