Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Indlæg

Breakfast er et NYC-baseret studie der arbejder med det man populært vil kalde "the internet of things". De beskriver sig selv som en gruppe opfindere der trækker på mulighederne i de enorme mængder data online og bygger det ind i smarte produkter og installationer.

På tirsdag holder Kontrapunkt en åben Creative Session med 2 fantastiske typografi-folk. Kom med hvis I har tid og tag endelig en typo-interesseret ven med.

Birk Marcus Hansen
Fremtidens skriftsystemer – fokus på kombinationen af kinesiske- og vestlige skrifttegn.

Apple har netop offentliggjort deres nyeste generation af styresystem, iOS 7, på deres årlige WWDC-konference. Den nye version introducerer et nyt 'fladt' design med transparent flader og bredere og lysere farvepalette (og lirede paralax-effekter).

Se overview og præsentationsvideo her

Ninjaerne fra Google's Chrome team har lavet et lille spil der syncer din smartphone til din desktop så du kan bruge den som controller. Det hele gøres gennem Chrome-browseren uden brug af andet software. Det er set før, men ikke helt så godt som det her.

Roll It

Make It So er en blog der samler og anmelder brugerflader fundet i diverse science fiction film, heriblandt Prometheus, The 5th Elements og Alien.

Det er nørdet men underholdende læsning og kan man ikke få nok har folkene bag også udgivet en bog om emnet.

Indlæg

I’mperfect er et community-drevet initiativ startet af Hong Kong-baserede CoLAB og designnetværket 3X.

Jeg er i den seneste uge faldet over en række projekter der alle har det til fælles at de bruger Google's Image Search som udgangspunkt.

Cohen van Balen er en London-baseret duo bestående af Revital Cohen og Tuur Van Balen. Deres projekter bevæger sig i spændfeltet mellem teknologi og biologi og arbejder med emner såsom augmenteret fysiologi og det ofte ambivalente forhold mellem det teknologiske menneske og naturen.

The Pop Up Agency er et bureau-koncept startet af 6 studerende fra Interactive Art Director-linjen ved Hyper Island i Stockholm. Idéen er enkel – bureauet modtager en brief, flyver til den pågældende destination og leverer et koncept eller strategi i løbet af 48 timer.

Sider