Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Indlæg

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Hej, Dansk Dynamit er desvaerre blevet ramt af et stoerre spam angreb. Vi er i gang med at rydde op i de 15000 russiske annoncer, der godt kan lide os. Undskylder ulejligheden.

Palmehaven i Latinerkvarteret i Aarhus har en ledig plads til en kreativ selvstændig. Du må meget gerne have gang i en masse inspirerende og spændende ting.

Kom og hør om mikroboliger, byliv og boformer i både Tokyo og København, når den unge dansk-japanske tegnestue KATOxVictoria giver en talk i den aktuelle udstilling om japanske Atelier Bow-Wow – og samtidig afslører vinderen af Instagram-konkurrencen #micropenhagen.

Det største anlægsprojekt I København siden Christian den 4.’s tid er i fuld gang i hele byen. Metroselskabet er i gang med at bygge Cityringen, der vil få 17 nye stationer. Du kender de mange grønne byggehegn, men hvad sker der egentlig bag hegnene? Tag med på den kommende På stedet-tur og bliv klogere.

Giorgia Lupi viser, hvordan hun og hendes italienske bureau Accurat omdanner data i små kunstværker.

http://videos.theconf.se/video/8580304/0/giorgia-lupi-big-data-understan...

Design Thinking er det helt nye buzzword, men hvad er det egentligt? Find ud af det på wiser.idadesign.dk, her bygger vi en levende pensumliste der henviser til de mest interessante artikler, videoer og bøger indenfor området.

Her kan du være med så godt som "live" i Copenhagen Institute of Interaction Designs lækre tegnestue mens Summer School studenter lærer alt om design process, prototyping, physical computing, user research og brugerinddragelse.

http://ciidsummerschool.tumblr.com

Her er alt, hvad konsulenter og kreative tænker leder efter. Lyse lokaler, moderne indretning, stort lækkert mødelokale, moderne hæve/sænkebord, adgang til spritnyt køkken, hyggelig gård (frokost i solen) og mulighed for at holde kurser og foredrag for op til 40 personer på selve adressen.

Kom og bliv inspireret af 50 talere fra hele verden. Den 19. august, begynder dette års The Conference på Slagthuset i Malmø. Fra et samfundsmæssigt perspektiv diskuterede menneskelig adfærd, ny teknologi og hvordan man gennemfører ideer. Blandt talerne, vil du finde:

Hej med jer,
Dette fantastiske produkt lander snart i Danmark. Kender I til medier i form af magasiner, brancheblade, blogs eller lignende, der kunne have interesse i at bringe denne nyhed? Jeg modtager gerne jeres guldkorn på kl@eiikon.com

190 individuelle perspektiver på arkitektur og design.
Fredag den 27. juni 2014 slås dørene op til sommerens store afgangs-udstilling på Arkitektskolen og Designskolen på Holmen. Årets kuld af 125 nyuddannede arkitekter og 65 nyuddannede designere viser her deres afgangsprojekter frem for offentligheden.

AFSÆT - forberedende skole for arkitektur, design og kunst tilbyder kurser med opstart august og september! http://thenewschool.dk/

Sommeren er over os, og traditionen tro præsenterer Den Frie Udstillingsbygning årets sommerudstilling, der nysgerrigt peger på nye og interessante tendenser i samtidskunsten.

Jeg arrangerer korte tekniske kurser for begyndere og let øvede. Kurserne foregår i eget værksted på Prags Boulevard og er velegnet til den, som ønsker at lære grundlæggende teknikker indenfor skulptur. Se mere info nedenfor:

Efter fire års hårdt arbejde er vi på Playtype stolte over nu, at kunne præsenterer vores nye store skriftfamilie Berlingske, designet af Jonas Hecksher.

Indlæg

Vi begynder onsdag d. 3. september.
Kurset henvender sig til dig som gerne vil udvikle dine fotografiske evner både teknisk og kunstnerisk. Du kan være helt nybegynder eller du kan have fotograferet en del. Det vigtigste er, at du har lyst til udfordringer, blive inspireret og vise/diskutere dine og andres billeder.
Læs mere på min hjemmeside

Vi er 3 beklædnings- og tekstildesignere, som leder efter 2 arkitekter/designere/kreative/kloge/kunstnere/iværksættere/m.m. til at flytte ind med os i vores nye kontor/værkstedfællesskab/butik i Lundtoftegade, Nørrebro.

I værkstedsfællesskab på Kong Georgsvej, Frederiksberg, udlejes hyggelig kontorplads med adgang aften og weekender. Det er en dejlig plads ved vinduet med udsigt, og døren kan lukkes, hvis man har brug for ro. Der er adgang til toilet og køkken samt en gård, hvor man kan sidde ude om sommeren. I værkstedsfællesskabet er vi ca.

RONDO GLASS is a project run by Aleksandra Kuczynska a glass artist and designer.

Hi,

OPEN SPACE is forming a collective and we are therefore looking for creative ambitious individuals who would be interested in partaking in a shared creative work environment, located in Copenhagen’s hub of arts and design.

ABOUT US

Sider