Før du kan oprette indhold på siden, skal du være medlem af Dansk Dynamit. Det er gratis og hurtigt at oprette sig.

Seneste kommentarer

Primære faneblade

this title isn't used for some reason

Vidensdeling, netværk og inspiration til danske designere

Indlæg

Årets første design talk på SVK er med designer og gallerist, Maria Wettergren, som har stor succes med at sælge moderne, dansk design i sit galleri i Paris. Hun gæster sit hjemland for at dele sine erfaringer med branchefolk.

D. 17. februar 2015 kl. 15.30

Denne workshop vil give en grundig introduktion til 8x10 tomme universet: kameraets opbygning, linser, bælge, tips og tricks.

Over to dage følger vi processen fra portrætoptagelse i studie til fremkaldelse af filmene, for at ende med det færdige print i mørkekammeret.

30. april 2014 kl. 15.30 - 17.00

Rolf Hay fortæller om forretningskonceptet for Hay - et koncept, der trodser krisen.

Tilmelding: info@svfk.dk
Tilmeld nyhedsbrev: http://bit.ly/1gR9zYI

I samarbejde med Træ og Møbelindustrien.

18. marts 2014 kl. 15.30

Salto og Sigsgaard sammen med Ivan Hansen fra Onecollection fortæller om FN-projektet i New York.

TILMELDING:
skriv til info@svfk.dk

svfk.dk/dk/service/nyheder/events

På Statens Værksteder for Kunst kan designere, kunstnere, kunsthåndværkere og konservatorer arbejde på særligt krævende projekter.

Vi håber at se alle interesserede afgangselever (og andre årgange, som ikke kan vente) til en særlig rundvisning på Statens Værksteder for Kunst.

På Statens Værksteder for Kunst kan designere, kunstnere, kunsthåndværkere og konservatorer arbejde på særligt krævende projekter.

Vi håber at se alle interesserede afgangselever (og andre årgange, som ikke kan vente) til en særlig rundvisning på Statens Værksteder for Kunst.

Velkommen til artist talk den 28. januar kl 16.30

Lyd, scenografi og dukker er i fokus, når Andreas Busk og Sarah Cederstrand inviterer indenfor og fortæller om deres arbejde
med at udvikle dukker, scenografi og lyd (på helt særlige instrumenter!) til dukkeforestillingen ”Beatrice”.

Moderator er Thorbjørn Tønder Hansen, SNYK.

24th of October at The Danish Artworkshops

The talk is in English and entry is free. Join here:
https://www.facebook.com/events/640867149290746/

Statens Værksteder for Kunst
Træværkstedet
Strandgade 27b
1401 København k

18. september kl. 16.30

Hvordan husker og sanser kroppen berøring? Kan man med latex, sensorer, billede og lyd aktivere beskuerens møde med en anden krop?

Kom indenfor, når mediekunstner Kassandra Wellendorf og interaktionsdesigner Simon Løvind udvikler installationer med nærbilleder af kroppe som omdrejningspunkt.

I år er det sjette gang Time to Design - new talent award uddeles til et ungt designtalent, og det glæder vi os til at fejre med jer onsdag d. 28 august 2013 kl. 14-16.

Kom og deltag i debatten, når dette års gæstejury Anne Louise Sommer, direktør for Designmuseum Danmark, og designer Sonja Schaub holder oplæg og der lægges op til diskussion.

Den 14. juni lukker Time to Design – new talent award for ansøgninger. Er du ung designer, som netop er blevet færdig med din uddannelse eller som er ved at starte en karriere i produktdesign, tekstil, møbel eller industrielt design, så er dette måske noget for dig?

Designerne Rasmus Bækkel Fex og Pernille Snedker Hansen er med, når Danish Crafts igen i år præsenterer nyt dansk design til designmessen Il Salone 2013 i Milano. Begge har de arbejdet på SVK i tiden op til messen.
Se deres projekter her og få et kig ind i processen.
http://svfk.dk/dk/mindcraft2013

Efter 26 år på Statens Værksteder for Kunst går leder af Træværkstedet på pension med effekt fra 1. maj. Ingvar er kendt blandt kunstnere og kollegaer for sin håndværksmæssige omhu og viden, sin evne til at udtænke nye løsninger til helt specielle udfordringer og ikke mindst sin varme personlighed.

Sider