Dansk Dynamit

← Se alle

Værksted(er)/atelier(er) OG showroom

Udleje

Værksted(er)/atelier(er) OG showroom
Pris

3000 kr. Inkl wifi, el, vand og varme. Momsfrit

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

Er det dig/jer, vi søger?? Her har du/I en unik mulighed for at arbejde intensivt med din/jeres kunst eller design i kreative omgivelser sammen med andre engagerede kunstnere og designere. Desuden får du/I showroom/udstillingsmulighed til dine/jeres værker uden kommission i vores tilhørende galleri.

Galleri KUNSTi HÆNDER (showroom/galleri og atelierpladser) ligger i en stor og hyggelig kælder i Sommerstedgade (Kbh V), et stenkast fra Kødbyen og Dybbølsbro st.

Vi er to kunstnere, som driver udkørende kunstskole, værksted og Showroom/galleri.
Derudover er der to rum med værksteds/atelierpladser. 2/3 dele af det ene rum er ledigt fra 1. november 2019.
På den sidste 1/3 del sidder husets tøjdesigner. I det andet rum arbejder kunstneren Thim Rohde med maleri, collage og tegning.

Den ledige del:
Der er tale om et rummeligt lokale ud mod gården i stueplan med godt lysindfald. Der er god vægplads og mulighed for at lave en eller flere lækre arbejdspladser. Ligeledes er der adgang til køkken, toilet og lækkert gårdmiljø.
Pladsen er til dig eller jer som brænder for kreativitet, så uanset om du/I arbejder med maleri, tegning, collage, smykker, tekstil, design, skulptur (ikke keramik) eller andet spændende, kan dette være stedet for dig.

Lejen udgør 3000,- inkl. el, vand, varme og wifi. Det er også muligt at leje dele af det fx 2 pladser til 1500 kr. hver eller én stor plads til 3000 kr. Hvis I er flere kunstnere, som ønsker at dele en plads, er dette også en mulighed...

Depositum 2.mdr. husleje


Gulvet er råt beton og der må spildes og klattes.

Galleriet/showrummet ligger ud til gaden - her har du mulighed for at udstille/sælge dine værker (vi tager ingen kommission ved salg). Vi aftaler udstillinger i galleriet løbende, hvor det både er muligt at lave solo og gruppeudstillinger.
Galleriet holder åbent efter aftale - ved udstillinger er det kunstneren selv, der står for åbningstider.
Du må altid invitere kunder og fremvise dine værker!

Se gerne mere på kunstihaender.dk

Opsigelse: lejer har 2.mdr
Udlejer har 3 mdr.


Skriv os en mail eller ring, så du kan komme forbi og se stedet - vi sender også gerne flere billeder...

Kontakt

Lina Filtenborg
Tlf. 26224565
eller
Sebrina Baustier
Tlf. 26968917
Mail. mail@kunstihaender.dk