Dansk Dynamit

← Se alle

Skønt kontorfællesskab/butik på Frederiksberg Allé

Sælge

Skønt kontorfællesskab/butik på Frederiksberg Allé
Pris

Andel: 48.333 + 3 måneders depositum.

Placering

Københavnsområdet

Beskrivelse

SPÆNDENDE SHOP-IN-SHOP TIL SALG!
NU HAR DU MULIGHEDEN FOR AT REALISERE DRØMMEN OM AT BLIVE EN DEL AF ET DESIGNFÆLLESSKAB MED FEM ANDRE KREATIVE VIRKSOMHEDER BELIGGENDE PÅ EN AF DE MEST ATTRAKTIVE GADER I KØBENHAVN!
Hvem egner stedet sig til?
Stedet er oplagt, hvis du designer produkter, som du gerne vil sælge, samtidig med at du arbejder. Det kan være, at du er tøjdesigner, arkitekt, laver smykker eller kunst – eller noget helt andet.
Stedet
Beliggenheden midt på Frederiksberg Allé er en af Københavns bedste. Der er en strøm af menne-sker på den brede boulevard med sine gamle lindetræer, hyggelige cafeer og spændende special-butikker.
Her er den perfekte placering, hvad enten du ønsker at drive en lille forretning - eller drømmer om en dejlig arbejdsplads med gode kollegaer.
Hvem er de andre?
Al Hambra & Sons består af seks ansparter. I dag er vi Kit Couture (håndarbejde) med to andele, Asfalt (tøj), Anne Nowak (kunst), BeSpoke (skrædder) og Lesss (lys).
Det med småt
Prisen er 48.333 kr. for afståelse, mens den månedlige husleje er 4.200 kr. (dækker alt såsom internet, rengøring, el og varme).
Pladserne varierer i størrelse, men er gns. 15-20 m2 per andel, så der er plads til to arbejdspladser Dertil kommer fælles arealer som køkken, vaskerum, toilet, prøverum etc. Der er mulighed for at rykke rundt, hvis ens behov ændrer sig. Der er også gode muligheder for at afholde workshops.
Overtagelse hurtigst muligt, og der er naturligvis en interessentaftale, så der er styr på formalia.

Kontakt

Har du lyst til at se stedet, så skriv gerne til: Hanne Zachariassen (asfaltcph@hotmail.com) eller Anne Nowak (annenowakmail@gmail.com), så kan du komme og se herlig-hederne og møde de øvrige ejere.